Webdesigner Ingatlan/ Építőipar/ B2B

A munkáról:

Webdesignert keresünk több cég eladási csatorna erősítéséhez. A cégek között ingatlan, építőipar, B2B szolgáltatói és egyéb a B2B területen tevékenykedő cégek vannak.

Szükséges szakismeret, vagy eszközök és feltételek:

Egy alap webdesign ismeret mindenképpen jó ha van már, ugyanúgy mint egy referencia vagy önéletrajz, a munka pontos kivitelezését viszont a képzéseinken tanulod meg. Főleg WordPressben dolgozunk, ezért előny ha jártas vagy ebben.

Amit várhatsz tőlünk:

Homeofficeban dolgozhatsz, így nem kell bejönnöd egy irodába, és szabadon választhatod a helyet, ahonnan elvégzed munkádat. Gyors és precíz elszámolást várhatsz tőlünk, ugyanúgy mint továbbképzéseket és segítségnyújtást.

Várható éves fizetés és munkaidő:

A fizetés kizárólag jutalék/ teljesítmény alapú, az elszámolás a havi forgalom alapján történik meg. A fizetésed az első 2-3 hónapban 30-50 ezer Forint között lesz projektenként, utána 80+ ezer Forinttal számolhatsz. A weboldal megépítés 10-20 munkaórát fog igénybe venni, projekttől függően, a karbantartás és egyéb változtatások utána havi 4-5 órát vesznek igénybe, a fizetésed folyamatos lesz, mivel a projekt is egy folyamatos együttműködés. Évente körülbelül egy millió Forinttal számolhatsz projektenként.