Rólunk

Kedves látogató!

Az internet mindig az volt amiben hittünk, mindig az volt ami érdekes lehetőségnek tűnt. Egy olyan hely, ahol a lehetetlen is lehetséges volt, és a mai napig még mindig az. Több mint 5 év szaktapasztalattal állunk melletted, mindig készen, egy új kihívásra! Teljeskörű brandinggel foglalkozunk, így a lógótól a weboldal-, és marketingig a cégednek az ügyfélszerzésben, az online megjelenésben és az értékesítésben, az online piacon segíthetünk és támogathatunk. Cégünk már három országban működik, ügyfeleink egész Európában, és azon kívül is bíznak bennünk. Kreatív és motivált csapat vagyunk, legnagyobb célunk minél több vállalkozónak segíteni az interneten a helyüket megtalálni, a forgalmukat növelni és a piacot dominálni.

Csapatunk

Tóth Bruno

Vezető Marketinges

Tóth Bruno vagyok, marketinges és online marketing stratégia szaktanácsadó. Már több mint 5 éve foglalkozom marketinggel és karrierem során 27 cégnek segítettem megépíteni az online megjelenésüket, és sikeresebbé tenni a vállalkozásukat. A Penoxmedia alapítója és rész-tulajdonosa vagyok, ellátom a cég vezetését, felelős vagyok a marketing stratégiáért és átlátom az összes aktív projektjeinket.

Oszvald Péter

Vezető Webdesigner

Oszvald Péter vagyok, webdesigner és informatikai szakember. Már 4 éve foglalkozom weboldal készítéssel, így összesen már több mint 10 teljesen működő honlapot hoztam létre. A Penoxmedia egyik alapítója illetve résztulajdonosaként, a webdesign-ért vagyok felelős és szerver-adminisztrátori feladatokat látok el.