Csatlakozz hozzánk

A Penoxmedia szabadúszóknak biztosít magas fizetésű projekteket országosan és nemzetközileg, marketing, sales és webdesign területen. Ezzel lehetővé tesszük, hogy időben és pénzben szabad legyél. Mivel főállás mellett is vállalhatsz projekteket, így akár fizetés kiegészítésnek is jó lehet a flexibilis munka-modellünk!

Mennyit lehet keresni projektenként? 

Ez teljesen a teljesítményedtől és a projekttől függ, általában viszont azt lehet mondani, hogy havonta 350-450 ezer Forint realisztikus, nyilván vannak olyan projektek amelyek kevesebbet, de akár többet is hozhatnak. 

Mennyit kell dolgoznom nálatok? 

Egy átlagos projekten körülbelül 8-10 órát kell dolgozni heti szinten ahhoz, hogy sikeres legyen. Persze vannak itt is projektek amelyeken többet kell dolgozni és amelyeken kevesebbet, ez viszont sokszor a fizetésben is tükrözi magát. 

Hogyan jelentkezhetek egy állásra, akár kezdőként is jelentkezhetek?

Az állásokra az alábbi linkeken keresztül jelentkezhetsz, nyugodtan nézz körbe, vagy jelentkezz akár több állásra egyszerre, és majd közösen átbeszéljük, hogy melyikre lennél alkalmas. Mivel a Penoxmediánál minden héten tartunk képzéseket és betanításokat, akár kezdőként jelentkezhetsz hozzánk!

Szabad pozícióink

Sales Ingatlan/ Építőipar/ B2B