Partnereink és folyamatos együttműködéseink

Bullrent Autókölcsönző

A Bullrent Autókölcsönző Magyarország legnagyobb szupersportautó kölcsönzője. Projektünk során segítettünk nekik Ausztriában céget nyitni, helyszínt találni, és az egyéb ügyintézésekben. Német nyelvű weboldalt építettünk nekik, és folyamatosan kezeljük a Bullrent Ausztria Facebook, Instagram és Google profiljukat, valamint az ott feladott hirdetéseket.

Pyro-Sim Kft.

A Pyro-Sim Kft. Magyarország egyik legnagyobb tűzvédelemmel foglalkozó cége, és Európai szinten a top 5 céghez tartozik, a tűzvédelmi szimulációk területén. A Pyro-Sim Kft.-vel több webfejlesztő és marketing projektünk van. Német, Szlovák, Szlovén, Román, Lengyel és Koreai weboldalt építettünk nekik, így egész Európában elismert a cég.

Wolf Education Kft.

A Wolf Education Kft. Wolf Tamás köré épül, akinek több mint 20 éves szaktapasztalata van a cukrászatban, és workshopok során továbbadja tudását. Tamás már Fehéroroszországban, Qatarban, az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban és Jordániában tanított és dolgozott mester cukrászként. Mindezek mellett készített desszerteket arab arisztokratáknak továbbá magyar és külföldi politikusoknak. Projektünk során újra építettük a weboldalt, és folyamatosan ellátjuk a cég Facebook, Instagram és Tiktok profilját, ugyanúgy, mint a hirdetéseket a marketing csatornákon.

Szabadplacc

A Szabadplacc egy online platform, ahol sporthelyszíneket lehet lefoglalni az egész országban. A Szabadplaccnak építjük az online megjelenését az Instagramon, Facebookon és főleg Tiktokon. Ezen túl a hirdetéseket kezeljük nekik, a vásárlási folyamatokat optimalizáljuk és tanácsadással támogatjuk a projektet.

Shadowtech Kft.

A Shadowtech Kft. magas minőségű és luxus árnyékolási megoldásokkal, nyílászárokkal, és okos otthon rendszerekkel foglalkozik Magyarország területén. A projektünk során újra építettük és folyamatosan fejlesztjük a Shadowtech weboldalát, ezenfelül a közösségi média csatornáit kezeljük. Ugyszintén a hirdetéseket kezeljük nekik az Instagramon, Facebookon és Tiktokon. Ezek mellett az e-mail és direkt marketingben is támogatjuk a Shadowtechet, így célszerűen szerezhetünk ügyfeleket nekik.

Doublerose Kft.

A Doublerose Kft. már több mint 20 éve foglalkozik munkaruházattal, és egész Európában látja el ügyfeleit. A Doublerose Kft.-vel több közös projektünk van, amelyek során webhsopokat és weboldalakat építünk nekik Német és Magyar nyelven, Facebook, Instagram és Tiktok csatornákat építünk és kezelünk. Ezen felül ellátjuk a direkt- és e-mail marketinget.