Miért jó vállalkozásodnak a teljeskörű online marketing megoldásaink?

Az együttműködésünk arra céloz, hogy a vállalkozásod minél jobban menjen, hogy több ügyfelet tudj szerezni és magasabb bevételt generálni. Legmagasabb prioritásunk a te céged és mindent megteszünk érte, hogy folyamatosan tudj fejlődni.

Cégünknél több lehetőség is van egy együttműködésre. A klasszikus modell ugye az, hogy adunk egy árajánlatot szolgáltatásainkra, te elfogadod, utána pedig együttműködhetünk. Az általunk preferált metódus viszont más. Itt jutalék alapján dolgozunk, így havonta 60-80 órát tudunk aktívan dolgozni a projekten, és mindent megteszünk azért, hogy sikeres legyen a céged. Ezt a megoldást főleg akkor érdemes igénybe venni, ha igazán nagy vállalkozást szeretnél építeni, és hosszútávon akarsz együtt dolgozni velünk.

A teljeskörű online marketing megoldásaink sokkal hatékonyabbak mint egy klasszikus együttműködés, mivel az összes marketing csatornát kezeljük a cégednek, ezáltal jobban átlátjuk a céged marketingjének működését, és gyorsan reagálhatunk piaci változásokra vagy egyéb tényezőkre.