Online értékesítő/ Saleses

A munkáról:

Salesest keresünk egy árnyékolási céghez, ahol főleg pergolákat és zsaluzia rendszereket kell értékesíteni, a leadek informáltan érkeznek az ingyenes első konzultációra, amely során próbálsz nekik segíteni döntést hozni a vásárlásról.

Szükséges szakismeret, vagy eszközök és feltételek:

Ha már rendelkezel egy alap sales tudással, ugyanúgy mint egy alap üzleti érzékkel akkor az előnyös a munka elvégzéshez, viszont nem kötelező, mivel az együttműködésünk során képzéseket nyújtunk számodra. A munka elvégzéséhez egy mobiltelefon és egy laptop, vagy asztali gép szükséges.

Amit várhatsz tőlünk:

Homeofficeban dolgozhatsz, így nem kell bejönnöd egy irodába, és szabadon választhatod a helyet, ahonnan elvégzed munkádat. Gyors és precíz elszámolást várhatsz tőlünk, ugyanúgy mint továbbképzéseket és segítségnyújtást.

Várható éves fizetés és munkaidő:

A fizetés kizárólag jutalék/ teljesítmény alapú. Lezárásonként 40-300 ezer Forintot biztosítunk számodra, így az éves fizetésed számításunk szerint 7.8 millió Forint fellett lenne. Természetesen akár a duplája vagy triplája lehet, mivel a sikered attól függ, hogy mire vagy képes.