Érkezzen neked is több ügyfél a facebookról?

A Facebook a világ egyik legnagyobb közösségi média platformja, több mint 2,7 milliárd aktív felhasználóval. Vállalkozásodhoz tartozó Facebook-fiók bővítése nagyszerű módja lehet az ügyfelekkel való kapcsolattartásnak, a célközönségeden alapuló közösség kialakításának, vagy a vállalkozásod népszerűsítésének. Ebben a cikkben három pontban elmondjuk, hogy hogyan bővítheted Facebook-fiókod aktivitását!
 
Előretervezett posztolás
A Facebook-fiókod növekedésének egyik legfontosabb tényezője a következetes, rendszeres tartalommegosztás. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen, legalább naponta egyszer kell posztolnod, hogy követőid lekötelezd és, hogy minél többször lépjenek kapcsolatba a tartalmaiddal. A rendszeres posztolás abban is segít, hogy fiókod gyakrabban jelenjen meg követőid hírfolyamában, így növelheted tartalmaid felhasználó elérését.
 
Kapcsolatépítés a követőiddel
A márkahűség rendkívül fontos szerepet játszik a Facebook fiókod építésében. Ha követőid bizalmat építenek a márkád felé, egy idő után ők maguk is hirdetni fognak téged, és visszatérő vásárálóiddá válhatnak. Ebben a folyamatban, azonban nagyon fontos tényező az érdeklőid figyelmének felkeltése. Ezt legjobban a folyamatos tartalomgyártással, az egységes színhasználattal és egy maradandó logóval érheted el.
 
Facebook csoportok használata
A Facebook-csoportok nagyszerű módjai annak, hogy több felhasználót érj el fiókoddal és emellett, hogy kapcsolatba léphess a hasonló gondolkodású személyekkel, vállalkozókkal. Ha csatlakozol a saját terméked vagy szolgáltatásodhoz kapcsolódó csoportokhoz, akkor szélesebb közönséget érhetsz el, és növelheted tartalmaid láthatóságát. Saját csoportot is létrehozhatsz, amely a te saját értékesítési területedet képviseli és meghívhatod a potenciális ügyfeleidet, akiket így mindig, tájékoztathatsz aktuális ajánlataidról.
 
Összefoglalva, rengeteg lehetőség van, amellyel aktívan növelheted Facebook-fiókod teljesítését. A rendszeres posztolással, a követőiddel való kapcsolattartással és a Facebook-csoportok használatával növelheted az eléréseid és szélesebb közönséget érhetsz el.
 
Ha a te is szeretnéd vállalkozásodat egy magasabb szintre vinni, és előnyt szerezni a piacon, akkor jelentkezz hozzánk egy ingyenes első konzultációra, ahol beszélhetsz velünk az elképzeléseidről, és már 2-3 hasznos tippet is tudunk adni!