Eladási csatorna, így érsz el potenciális vevőket 0-24!

Eladási csatorna építés, az üzlet ami magától megy…
 
Minden vállalkozó álma az, hogy az üzlete magától menjen. De ezt hogyan érjük el?
 
Teljesen önállóan valószínűleg soha nem fog működni az üzleted. Ameddig nem egy multimilliárdos cég, ügyvezetővel és sok sok alkalmazottal, addig magától nem fog menni.
De akkor mi is az ami magától mehet? Az ügyfélszerzés. Az ügyfélszerzés mehet magától, amikor nem te csinálod, és akkor is, amikor olyan eszközöket és média platformot használsz, ahol folyamatosan érhetsz el ügyfeleket. Három példa az alábbi cikken belül!
 
A fizetős reklám a legkönnyebb út, hogy folyamatosan érj el potenciális klienseket. Csak egyszer el kell készítened egy posztot vagy videót, amit majd hosszú távon felhasználhatsz. A fizetős reklám a közösségi médiában akár már pár ezer forinttól érvényes.
 
A YouTube egy érdekes példa. Itt majdnem kizárólag a minőségi tártalom dönti el, hogy sikeres leszel vagy nem. A videóid akár 10 éven keresztül maradhatnak relevánsak, így folyamatosan érsz el olyan felhasználókat, akik érdeklődnek a te témakőrödön belül.
 
A Tiktok a legfrissebb közösségi média platform a nagyok között, sokan utálják, viszont mindenképpen hasznos! A Tiktok algoritmusa főleg figyelem felkeltő videókat támogatja, akár több hónapon keresztül érhetsz el olyan vásárlót, aki érdeklődik a te területeden.
 
Mint látjuk több út is van a folyamatos ügyfélszerzéshez, van amelyik ingyenes van amelyik nem. Mi mindenképpen azt javasoljuk, hogy mindegyiket használd ameddig elérhető.
Eladási csatorna, így érhetsz el potenciális vevőket 0-24!